Ny katalog med flera nyheter

Ny serie Ryno bedroom
Vissa miljöer kräver extra robusthet och säkerhet. Detta är en serie för miljöer med extremt höga krav på säkerhet. Denna serie samt andra möbler finns för miljöer som kräver extra robusthet. Att säkerställa patienternas och personalens minskade risk för skador i svåra situationer är ett verktyg för läkande miljöer. Denna serie samt andra möbler som kräver extra robusthet finns på sidorna 53-55 i katalogen.

Nya galgar
Nu finns nya galgar till vår garderobs inredning. Vi erbjuder galgar i flera olika materialval beroende på verksamhetens behov och önskemål.
Denna galge och mer garderobsinredning kan du se på sidorna 23-24 i katalogen.

Gardin textil
Att gardiner inte bara bidrar till en mer omsorgsfull miljö utan har även tekniska egenskaper är kanske inte lika känt. Vi har valt ut en kollektion med avgörande egenskaper som att påverka ljud, doft och ljus, vilket är faktorer som är viktiga för att sänka stressnivåer och därmed skapa bättre förutsättningar för välbefinnande och vårdens kvalité. Givetvis finns det ett stort antal kulörer och strukturer för att designa en harmonisk inredning. Läs mer på sid 22 i katalogen.

Bordet Cumulus Plus
Bordet har designats med säkerhet och robusthet i åtanke men även form som skapar en modern och trivsam miljö. Bordet har ett ytskikt av mycket tålig laminat och en kraftigt pelare av massivt stål. Det finns nu mera i mellanhöjd 64 cm. Bordet finns på sid 35 i katalogen.

Här kan du ladda ner vår senaste katalog i PDF format (Sve)

J-trac hanger, light - paper
Window with green curtains