Skade- og selvmordsforebyggende interiør for helbredende miljøer

HealSafe Interiors spesialiserer seg på interiørprodukter innen skade- og selvmordsforebygging for en “normalisert” interiørdesign i utfordrende miljøer.

Vår filosofi er å bruke design som et middel til å skape et helbredende miljø og vi ser ingen motsetning mellom sikkerhet og attraktiv, funksjonell interiørdesign.

Med individet i fokus jobber vi med en brukerorientert designprosess som en nøkkel til å produsere produkter som oppfyller reelle behov. Alle våre egenutviklede produkter er et resultat av problemer vi har løst sammen med virksomhetene.

I dag kan vi tilby et helt unikt og bredt utvalg av trygge, robuste og skade- og selvmordsforebyggende interiørprodukter. Disse brukes i utfordrende miljøer innenfor Psykiatri, BUP, Ungdomshjem, Fengselsomsorg og andre offentlige miljøer der krav til sikkerhet og skadeforebygging er avgjørende for både pasienter / klienter og ansatte.
Eksempler på produkter er

  • Et sikkert gardinstangsystem uten løse deler for å unngå selvskading, selvmord eller personskader.
  • Sikre kleshengere for å muliggjøre normalitet (syftar till vad??) og for å unngå selvskading, selvmord eller skade på tredjepart.
  • Sikre, robuste og holdbare møbler. Kraftige og holdbare rammer og ekstremt holdbare stoffer.

Selvfølgelig kan et interiør aldri erstatte personalets spesielle kunnskap om pasienters og klienters risikoforhold, men riktig utformede møbler og annen interiør kan være en støtte for virksomhetens ansatte til å utføre arbeidet sitt og bidra til et bedre omsorgsmiljø.

Vårt norske nettsted er under utvikling. For mer informasjon, klikk her for vår engelske webside.

Kontakt oss gjerne via e-post info@healsafeinterior.com.

Et utvalg av våre unike produkter