Vaurioiden ja itsemurhien estävä sisustus parantavaan ympäristöön

Fyysisen ympäristön suunnittelu saattaa vähentää stressiä ja aggressioita1 sekä nopeuttaa parantumisprosessia. Käyttäjäkeskeinen design ja näyttöön perustuva tutkimus on avain parantavan ympäristön sisustukseen. Kiteytetysti voidaan sanoa, että fyysinen ympäristö psykiatriassa on yhtä tärkeä kuin somaattisten erikoisalojen pitkälle kehitetyt lääkinnälliset laitteet.

Huonekalumme on suunniteltu erityisesti haastaviin ympäristöihin. Huonekalut ovat vakaita ja turvallisia, niihin ei esimerkiksi voi kiinnittää mitään, tuolin jalkaa on vaikea irrottaa eikä esineitä voi piilottaa sängyn alle. Huonekalut on testattu korkeimman turvallisuusstandardin mukaisesti ja ne ovat myös paloturvallisuusluokiteltuja. Parantavaan ympäristöön tarkoitetussa muotoilussa yhdistyy turvallisuus, mukavuus ja ”ei-laitosmainen” design.

Turvallisuus ja ”normalisoitu” hoitoympäristö on haaste, jossa riskinä on luoda laitosmaisia ja steriilejä ympäristöjä. Mutta me emme näe minkäänlaista vastakohtaa turvallisuuden ja hyvän muotoilun välillä! Integroidun turvallisuuden ei tarvitse näkyä. Hyvin harkitussa suunnittelussa yhtyy muoto ja tarve, ja normaalius säilyy olipa sisustus tarkoitettu potilashuoneeseen, vankiselliin, kylpyhuoneeseen tai sosiaalisiin tiloihin.

Sisustustuotteiden ja huonekalujen lisäksi tarjoamme paljon muita turvallisia tuotteita kuten ovia, pesualtaita ja valaisimia.

Tervetuloa ottamaan yhteyttä ja varaamaan aika tapaamiseen, ongelmanratkaisuun tai lisätietoon tuotteistamme.

Suomalainen verkkosivustomme on kehitteillä. Lisätietoja saat napsauttamalla tätä englanninkielisen verkkosivustollemme.

Valikoima ainutlaatuisia tuotteita